Bestellen en betalen


Rekeningnummer Chez San
Betalingen van bestellingen en workshops worden overgemaakt naar dit rekeningnummer:

IBAN: NL 74 INGB 0006 755417
t.n.v. Chez San Taarten


Bezorging en betaling
Aangezien het gewicht van de taart vaak wordt onderschat, is het verstandig om deze vakkundig door Chez San te laten bezorgen.

De kosten voor het bezorgen van Chez San Taarten zijn 0,70 euro per km.
Bezorgen onder de 100 euro is 0,85  per km.
Bestelling vanaf 100 euro worden bij voorkeur door Chez San afgeleverd.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de taart op te halen en zelf te vervoeren. Chez San is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop u de taart vervoerd of bewaard.

4 dagen voor de levering van een taart dient het volledig bedrag gestort te zijn op het rekeningnummer van Chez San. Indien er geen betaling is gedaan voor eerdergenoemde tijd, vervalt de bestelling.

Wilt u graag een taart bestellen? Dat kan snel en makkelijk online via het bestelformulier. Vul uw wensen in en Chez San neemt zo snel mogelijk contact met u op.


Voorwaarden workshops
U betaalt vooruit door het bedrag over te maken op het rekeningnummer van Chez San. Hiermee is uw inschrijving definitief. Indien 14 dagen voor de workshop het geld niet is ontvangen, vervalt uw voorlopige inschrijving en behoud Chez San het recht om iemand anders in te delen. Kosteloos annuleren mag tot 1 week van te voren. Binnen een week vervalt dit recht en betaalt u 50% van het totaalbedrag.