Taarten


Chez San kan voor iedere gelegenheid een heerlijke en prachtige taart maken. Bijvoorbeeld bruidstaarten of gelegenheidstaarten in een bepaald thema.

Bruidstaarten
De bruidstaarten worden op ambachtelijke wijze bereid met eerste klas ingrediënten. Het ontwerpen van de unieke bruidstaart, doen we het liefst een aantal weken voor de trouwdatum. Na ons gesprek is het mogelijk om een indruk te krijgen waar de bruidstaart naar kan smaken.

Gelegenheidstaarten
Voor iedere gelegenheid kan Chez San een mooie taart maken. Om een voorbeeld te geven:
Je wilt iemand bedanken, vaderdag, moederdag, een jubileum, een babyshower taart en noem maar op. Chez San maakt voor u een heerlijke taart passend bij de gelegenheid.

De taarten kunnen gemaakt worden in verschillende vormen en maten. Meer informatie hierover vindt u op deze pagina. De tarievenlijst vindt u hier.

Wilt u graag een taart bestellen? Dat kan snel en makkelijk online via het bestelformulier. Vul uw wensen in en Chez San neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Taarten zijn vanaf 2,50 per persoon
Smaken van taarten zijn: chocolade, chocolade luxe vulling, caramel, zwarte kers, citroen/lemon curd, vier vruchten, vanille en aardbeien.
Gebruik van eetbare print bedraagt 6,00 euro bij gebruik van een heel vel